Castellano
tel: 93 3219303 Viatges al país més secret del món Subscrigui's al butlletí de viatges per estar al dia de les nostres novetats
Accepto la política de privadesa

VIATGES A MIDA

Viatges Pujol organiza viajes a medida del clienteUn viatge és, gairebé sempre, la realització d'un somni. Creiem que hi ha tants somnis com persones i, gairebé mai, dos somnis són exactament iguals.

Si ens ho permet, li prendrem " la mida del seu somni " i dissenyarem el viatge que millor s'adapti als seus gustos, interessos i pressupost.

Li agradaria caminar sobre la glacera Perito Moreno i percebre el silenci de la Patagònia? Ha somiat alguna vegada en contemplar les estrelles des del desert d'Atacama? I en assistir a una cerimònia en una temple de l'Índia? O potser per "amor a l'art" desitja recórrer Itàlia de Nord a Sud? Si no li importa matinar molt per veure els temples d'Angkor, a Cambodja, abans que arribin tots els altres. Si s'imagina nedant entre dofins a Polinèsia o si somia en veure un capvespre al lloc on es va rodar Memòries d'Àfrica, contacti amb nosaltres per a organitzar el seu viatge.

Sigui quin sigui el seu projecte, tenim l'experiència , les eines i la sensibilitat per convertir-lo en realitat. Si té un somni, vingui a veure'ns. Deixarà de somiar… per començar a viatjar.

  

VIATGES A MIDA  A L' ÀSIA CENTRAL, ORIENT MITJA I CAUCAS

Turkmenistan, a l'Àsia Central, és un dels països més aïllats del món i que rep menys turistes, un lloc únic. El viatge s'inicia a Ashgabat, la seva capital, des d´on viatjarem cap a altres zones, tant per carretera como per avió, i finalitzarem el nostre recorregut de nou a la capital.

Aquí trobarà alguns exemples de viatges que podem adaptar a les seves necessitats. Podem organitzar el seu viatge a mida en la data que més li convingui, per a una o més persones, o també pot combinar-ho amb un viatge a l´Uzbekistan, tant en un viatge en privat o en sortida regular, si ho prefereix. 

A l' Uzbekistan es visiten els llocs més emblemàtics, com la mítica Samarcanda, i d´altres de gran interès, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com part de la ruta, que durant segles, va ser la base del comerç entre Àsia i Europa. Un viatge que es pot combinar també, si ho desitja, amb el Kirguistan o el Tadjikistan.

 

 EL LÍBAN

El Líban és un país d´una gran riquesa històrica i arquitectònica, bressol de civilitzacions, que sorprèn gratament els seus visitants. Li oferim viatges en circuits regulares, o bé, programes en privat a mida per a 2 o més persones. Pot veure en el sigüent link un exemple d´un circuit en regular.

- Líbano.

 

FLY & DRIVE 

Per a aquells clients que desitgen viatjar pel seu compte, en llibertat,  però amb la tranquil·litat de tenir els serveis  reservats a cada  destinació,  els podem oferir viatges a mida amb les reserves de vols, allotjament i cotxe de lloguer. Si fan click a les següents  imatges poden veure exemples de rutes en cotxe  que es podrien modificar per adaptar-se a les seves necessitats.              

           

          

          

EUROPA EN TREN

Si vol fer un viatge a mida, en llibertat, combinant diverses ciutats, però no vol desplaçar-se en cotxe de lloguer, els oferim fer-lo en tren. Podem reservar els vols, hotels i bitllets de tren per moltes ciutats d´ Europa. Adjuntem uns exemples que podem adaptar al seu gust.