Castellano
tel: 93 3219303 Viatges al país més secret del món Subscrigui's al butlletí de viatges per estar al dia de les nostres novetats

VIATGES A MIDA

Viatges Pujol organiza viajes a medida del clienteUn viatge és, gairebé sempre, la realització d'un somni. Creiem que hi ha tants somnis com persones i, gairebé mai, dos somnis són exactament iguals.

Si ens ho permet, li prendrem " la mida del seu somni " i dissenyarem el viatge que millor s'adapti als seus gustos, interessos i pressupost.

Li agradaria caminar sobre la glacera Perito Moreno i percebre el silenci de la Patagònia? Ha somiat alguna vegada en contemplar les estrelles des del desert d'Atacama? I en assistir a una cerimònia en una temple de l'Índia? O potser per "amor a l'art" desitja recórrer Itàlia de Nord a Sud? Si no li importa matinar molt per veure els temples d'Angkor, a Cambodja, abans que arribin tots els altres. Si s'imagina nedant entre dofins a Polinèsia o si somia en veure un capvespre al lloc on es va rodar Memòries d'Àfrica, contacti amb nosaltres per a organitzar el seu viatge.

Sigui quin sigui el seu projecte, tenim l'experiència , les eines i la sensibilitat per convertir-lo en realitat. Si té un somni, vingui a veure'ns. Deixarà de somiar… per començar a viatjar.