Castellano
tel: 93 3219303 Viatges al país més secret del món Subscrigui's al butlletí de viatges per estar al dia de les nostres novetats

VIATGES CULTURALS

Coliseo de RomaTenim una llarga trajectòria en l'organització de viatges culturals. Són viatges de producció pròpia, amb itineraris desenvolupats en profunditat, els continguts dels quals van sempre una mica més enllà dels viatges convencionals.

Viatges dirigits i acompanyats –en la majoria de les ocasions- per catedràtics d'universitat de reconegut prestigi i amb una acurada organització tècnica per part de Viatges Pujol.

                             

                                                                                

        

Viatges Culturals en Grup 2017

(amb acompanyant des de Barcelona)

 

  • Viatge a Hongria i Àustria

Del 23 d´Abril a l´1 de Maig de 2017

Un recorregut artístic, històric i cultural a les dues capitals de l´Imperi Austrohongarès i els dominis històrics de la familia Esterhàzy, la Baixa Àustria i el Burgenland.

Iniciarem el nostre recorregut a Budapest des d´on partirem per admirar las bellesa de Viena, Sopron, Fertod, Baden, Eisenstadt, Melk, la preciosa vall de Wachau i els Boscos de Viena. Palaus, castells, abadies, jardins i paisatges, alguns Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, en una ruta en què tindrem ocasió d'assaborir l´art romànic, gòtic, renaixentista, barroc i l´estil modernista centreeuropeu.  

 

  •   Viatge de Cap d´Any a Torí i a les Residències Sabaudes (Itàlia)

Del 28 de Desembre de 2017 al 3 de Gener de 2018

Una gran oportunitat per descobrir amb profunditat la riquesa artística, històrica i cultural de Torí, així com la seva regió i els seus magnífics voltants. Després d´una visita a Monza, ens dirigirem cap a Torí, on ens allotjarem al centre. A més dels molts llocs i museus que ens brinda la ciutat, als seus voltants, visitarem bells palaus, Patrimoni de la Humanitat, que formen l´anomenat Cinturó d´Or de la casa dels Savoia. El famós monestir de Sacra di San Michelle, que apareix a la pel·licula El nom de la rosa, al Parc Natural dels Llacs d´Avigliana, sens dubte, ens impressionarà. El Museu Egipci, un dels més importants del món en el seu gènere, és una altra de les visites destacades d´aquest enriquidor recorregut per l´art i la història, amb el qual brindarem per l´Any Nou. Si en desitgeu més informació, sol·liciteu-ne el programa detallat.

               

 

Viatges culturals en grup 2016

(amb acompanyant des de Barcelona)

   

  • Viatge a Dinamarca

 Del 23 al 30 d´Abril de 2016

Un viatge per descobrir, tenint com a “campament base” la ciutat de Copenhaguen, aquest petit gran país ple d’història. A més de conèixer a fons els llocs més emblemàtics i els no tan coneguts de la seva capital, tindrem ocasió de conèixer el nord de l´illa de Sjaelland, visitant, entre d’altres, els castells  de Fredensborg,  Frederiksborg i Kronborg. Roskilde, antiga capital de Dinamarca, serà una altra de les nostres visites destacades. A Odense, ciutat a la qual arribarem després de creuar l’impressionant pont de Storbaeltsbroen, tindrem ocasió de conèixer la casa/museu d’Andersen i  arribarem també fins a Malmö i Lund (Suècia).        

                            

 

  • Viatge a Irlanda   

De l´11 al 19 de Juny de 2016 

Un país amb 5.000 anys d’història.  Dòlmens, menhirs, restes medievals i els penya-segats més espectaculars es fonen amb tot tipus de llegendes celtes.  

                                    

Un viatge en el qual, a més de conèixer la seva vibrant capital, Dublín, tindrem ocasió de visitar l’impressionant  jaciment prehistòric de Newgrange, el més famós del país; els espectaculars penya-segats de Moher, escenaris de moltes pel·lícules i que ens impactaran per la seva bellesa. Kilkenny,  coneguda pels seus molts edificis medievals i el seu castell; Tipperary, on es troba el Castell de Cahir, un dels més grans i més ben conservats d’Irlanda, i la Roca de Cashel, i Waterford, un dels principals ports on els víkings es van establir i la primera ciutat fundada per ells. També Limerick i Adare, amb els seus imponents castells, són altres llocs que visitarem.                                

      

  • Viatge Cap d´Any a Friül - Venècia Júlia

Del 28 de Desembre de 2016 al 3 de Gener de 2017

Tenint com a base la ciutat de Trieste, de gran patrimoni artístic, descobrirem la regió de Friül - Venècia Júlia, que, per la seva situació estratègica entre Àustria, Eslovènia i la mar Adriàtica, ha estat sempre un gresol de diferents pobles i cultures. Això es reflecteix en la seva diversitat arquitectònica, la seva gastronomia, la seva gent i les diferents llengües que conviuen allà (principalment, l´eslovè, l´alemany i l´italià) i tot envoltat d´un paisatge tan bonic com variat.

 

La península d´Ístria, la més gran de tota la mar Adriàtica, està dividida des del 1945 entre Croàcia (a la qual correspon la major part), Eslovènia (que té al nord d´Ístria la seva única sortida al mar) i Itàlia (que ha mantingut un territori molt petit, tocant al sud de Trieste). La seva visita ens brindarà paisatges espectaculars, poblets dalt de turons i pintorecos pobles medievals amb bells nuclis històrics, esglèsies i basíliques.                                      

 

Si aquests viatges són del seu interès, contacti amb nosaltres i li ampliarem la informació