Creuers d’Expedició de Luxe

Gaudeix de l’experiència d’embarcar-te en un creuer d’expedició inoblidable amb National Geographic

Creuers d’expedició bilingües en anglès i francès, amb personal hispanoparlant a la majoria de les sortides. Totes estan acompanyades per un expert i un fotògraf de National Geographic.

 

Contempla el món junt a experts, fotògrafs i investigadors de National Geographic mentre visites algunes de les destinacions més remotes del planeta. De les aigües cristal·lines del Carib als glaciars que esquitxen l’Antàrtida, els seus luxosos bucs petits poden arribar a llocs que solen ser inaccessibles per a vaixells més grans

 

En cada creuer us acompanyarà un grup d’experts sense comparació: a més de l’equip de naturalistes de Ponant, viatjaràs amb un expert i/o un fotògraf de National Geographic que comparteixen el seu saber i la seva passió per les sorprenents destinacions que visitaràs i que t’ajudaran a captar els seus increïbles paisatges.

 

Els creuers d’expedició Ponant han estat dissenyats meticulosament per minimitzar qualsevol dany als fràgils ecosistemes i cultures que visiten. Gràcies als estrets lligams establerts amb les comunitats locals durant anys, poden portar els viatgers a llocs que ningú mes visita i crear experiències més autèntiques.

National Geographic Expeditions es compromet a mantenir el caràcter i la integritat de cada lloc que es visita. Els seus creuers no només es cenyeixen a les regulacions mediambientals, sinó que van més enllà: fan servir la investigació i la innovació per minimitzar la seva empremta en els llocs remots pels quals naveguen, i col·laboren estretament amb les comunitats locals.

 

A més, inverteixen en projectes verificables de compensació de carboni. Quan viatges amb National Geographic Expeditions dones suport a la National Geographic Society i a la seva tasca contínua per entendre i protegir el nostre planeta.

 

 

Els seus luxosos creuers d’expedició ofereixen intimitat i exploració sense oblidar el servei i les instal·lacions. Gaudeix de la seva gastronomia francesa gurmet, un balneari, piscina exterior, habitacions de luxe i, en alguns bucs, un saló submarí únic. També pots gaudir de les freqüents visites a terra en zodiac, i de presentacions impartides pels experts i fotògrafs de National Geographic, així com de l’oportunitat de visitar el Pont de Comandament del vaixell quan vulguis (si les condicions ho permeten).

ELS PONANT EXPLORERS 

Le Pérouse, Le Champlain, Le Bougainville, Le Dumont-D’urville, Le Bellot & Le Jacques Cartier

 

Aquests nous vaixells d’última generació amb capacitat limitada comptem amb només 92 cabines i suites i ofereixen als hostes una experiència de creuer veritablement inigualable. Gràcies a les seves instal·lacions innovadores i respectuoses amb el medi ambient, cabines d’elegant disseny, suites àmplies amb grans finestres i zones de relaxació obertes a l´exterior.

 

Le Lapérouse (2018) és la primera embarcació d´una nova sèrie de iots de PONANT, seguit per Le Champlain (2018). Els segueixen quatre iots més, amb Le Bouganville (2019), Le Dumont-d´Urville (2019), Le Bellot (2020) i Le Jacques Cartier (2020. Tots ells encarnen l’atmosfera exclusiva que és el segell distintiu d´aquesta línia de creuers: una barreja d´excel·lència, intimitat i comoditat.

 

Els sis nous PONANT EXPLORERS han estat batejats en honor a grans exploradors francesos i porten els hostes darrere els passos d´aquests homes valents i pioners que, fa anys, van salpar a l´aventura en busca de noves terres. Inspirar-se en els navegants més cèlebres de la història era una opció lògica per a PONANT, l’única línia de creuers francesa que va cap a terres inaccessibles per a naus més grans. Mantenint el seu nivell de qualitat,  cada vaixell ofereix una capacitat limitada, un disseny elegant, una tecnologia puntera i un respecte fervent pel medi ambient que permeten a PONANT accedir a una gamma creixent de destinacions.

Consulta el catàleg de Ponant amb les sortides de 2020-2021

 

Vols més informació? Vols reservar?

Contacta amb nosaltres i t’informarem dels diversos creuers d’expedició