Viatges en Família

 

Una gran oportunitat perquè els nens coneguin el món mentre es diverteixen, interactuen amb famílies internacionals i practiquen anglès.

Viatges en grups de màxim 20 famílies per sortida i grup i amb guies locals experimentats de parla anglesa.

 

Crea records que duraran tota la vida amb els viatges amb família de National Geographic i G Adventures. Aquestes expedicions estan dissenyades per a famílies amants de l’aventura que busquen una forma significativa de relacionar-se amb altres cultures. Cada itinerari s’ha dissenyat especificament perquè els viatgers de set anys en endevant puguin explorar el més interessant de cada expedició en companyia d’altres famílies amb idees afins.

 

Aprèn sobre espècies salvatges a Alaska, submergeix-te en el món dels samurais al Japó o descobreix la selva de Costa Rica en tirolina. Facis el que facis, les teves vacances seran una experiència d’aprenentatge inoblidable per a tota la família.

 

La llengua habitual del guia dels grups de National Geographic és l’anglès i, en alguns casos, també l’espanyol.

 

 

Cada itinerari compta amb activitats lúdiques i interactives inspirades en l’experiència de National Geographic en els àmbits de fotografia i narració, fauna, conservació, història, cultura i exploració.

 

Viatjaràs amb dos guies locals que proporcionaran informació exhaustiva de les destinacions que es visiten i amb una formació específica per a comunicar-se amb els més petits.

 

Els viatges en família estan dissenyats per a grups que viatgin amb nens entre 7 i 17 anys. Per poder reservar es requereix mínim un nen acompanyat per un adult.

 

 

 

Aquí trobaràs totes les sortides de 2021 de Viatges en Família de National Geographic i G Adventures. Informació disponible en anglès.

 

Vols més informació? Vols reservar?

Consulta’ns i t’assessorarem sobre el millor viatge per a la teva família.

 

DESCARREGAR EL CATÀLEG EN PDF

Tots el viatges en família compten amb guies angloparlants. Alguns guies locals també parlen espanyol, sobretot en destinacions de Sud-amèrica i Sud d’Europa, però l’idioma oficial de l’expedició és l’anglès.

Quan viatges amb National Geographic, ajudes a promoure el treball dels seus científics, exploradors i educadors a tot el món, ja que cada any destinen una part dels seus beneficis a la National Geographic Society.