Viatges en Grups Reduïts

Aprofita al màxim l’experiència de viatjar en grups petits que barregen aventura, diversió i coneixement.

Viatges en grups petits (màxim 16 viatgers internacionals per sortida) guiats en anglès per guies locals experimentats.

 

Imagina una nova forma de conèixer el món. National Geographic amb G Adventures t’ofereixen una aventura dissenyada perquè t’introdueixis en les cultures i comunitats dels llocs explorats. Aprofita al màxim l’experiència amb els seus viatges amb grups petits que barregen aventura, diversió i coneixement.

 

Els seus viatges en grup no són només viatges ja que també fomenten els vincles humans a través d’experiències immersives. Accedeix a projectes amb el suport de National Geographic i G Adventures i ajuda les comunitats locals, al mateix temps que vius moments únics i gaudeixes de les tradicions i de l’estil de vida de cada lloc.

 

Ja sigui buscant els Cinc Grans en un safari a Sud-àfrica o descobrint les cultures preincaiques al Perú, els seus viatges t’ofereixen experiències incomparables en les quals podràs gaudir d’interaccions amb experts locals, fotògrafs i conservacionistes

 

 

A cada expedició us acompanya un guia local especialment seleccionat per National Geographic. Persones que ofereixen moments sorprenents, ja sigui per l’accés a llocs normalment restringits, aconsellant quines parts de la ciutat explorar o simplement aportant la seva visió personal sobre la cultura que estàs descobrint. Tots els viatges inclouen l’oportunitat de descobrir el nostre món a través d’experiències interactives amb experts locals, com historiadors, biòlegs marins, fotògrafs, monjos budistes i xefs, entre molts altres.

 

Quan viatges amb un grup de National Geographic Expeditions, dones suport a la tasca de conservació, exploració, investigació i educació de la National Geographic Society, així com a les iniciatives de desenvolupament comunitari de G Adventures, que repercuteixen en tot el planeta. Mentre la National Geographic Society, una organització sense ànim de lucre, treballa per preservar espècies i ecosistemes, protegir cultures i avançar en el coneixement del nostre planeta i els seus habitants, G Adventures aspira a desenvolupar experiències comunitàries noves i innovadores cada any i a portar tots els viatgers que puguin perquè les comunitats locals es beneficiïn de les oportunitats que porta en si el turisme.

 

Consulta totes les sortides de 2021 de Viatges internacionals en grups reduïts de National Geographic i G Adventures. Informació disponible en anglès.

 

Vols més informació? Vols reservar?
Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre el viatge més interessant per a tu. 
 
 
DESCARREGAR EL CATÀLEG EN PDF