Viatges exclusius de Viatges Pujol

Tenim una llarga trajectòria en l’organització de viatges culturals de producció propia. Els nostres programes estan desenvolupats en profunditat i els seus continguts van sempre una mica més enllà dels itineraris convencionals. Viatges dirigits i acompanyats – en la majoria de les ocasions – per catedràtics/catedràtiques d’universitat de reconegut prestigi o historiadors/historiadores i amb una acurada organització tècnica per part de Viatges Pujol.

 

A banda d’aquests viatges, organitzem també els nostres propis grans viatges, acompanyants sempre des de Barcelona per tal que no s’hagi de preocupar de res més que de gaudir. Amb guies locals en espanyol als llocs que es visiten, una acurada selecció de restaurants i hotels i amb coneixement previ, en la majoria de les ocasions, dels llocs que visitem.

Puntualment, organitzem viatges exclusius de la nostra agència amb un guia acompanyant en destinació durant tot el recorregut.

 

Viatges dissenyats i organitzats íntegrament per nosaltres, amb l’estreta col·laboració de les més importants agències receptives a l’estranger i dels nostres corresponsals, i en els que vigilem escrupolosament cada servei. Viatges amb pensió completa amb totes les visites i entrades incloses.

 

Busquem l’excel.lència i cuidem el detall.