Viatge al Kirguizistan

Sortides regulars en grup 2021

Circuit

DIA 1. BARCELONA – BIXKEK

 

Sortida en vol de línea regular amb escala de la companyia Aeroflot amb destinació Bixkek. Nit a bord.

 

DIA 2. BIXKEK / CHON KEMIN

 

Arribada de matinada a Bixkek. Tràmits de duana i allotjament. Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat. Passejarem per la plaça Ala Too, el Museu Històric Estatal i veurem el canvi de la Guàrdia d’Honor, l’Estàtua de Lenin, el parc Duboviy i la Plaça de la Victòria. Sortida per visitar la vall Chon Kemin. En ruta visita al complex arquitectònic Torre Burana. Arribada a Chon Kemin, sopar i allotjament en una casa familiar.

 

DIA 3. CHON KEMIN / KARÀKOL (LLAC ISSIK KUL)

 

Esmorzar. Sortida cap al llac Issik Kul, un dels llacs alpins més grans del món. En ruta visitarem el museu petroglífic  de Cholpon Ata, un temple a l’aire lliure d’ huns i escites. Abans d’arribar a Karàkol, visitarem el museu del famós viatger rus N.M. Przhevalskii, explorador de les muntanyes Tian Shan. Sopar i allotjament.

 

DIA 4. KARÀKOL (CANYÓ DJETY-OGUZ)

 

Esmorzar. Visita del canyó, conegut com el Canyó dels Set Bous, pintoresc lloc per les seves formacions rocoses de sorra vermella, boscos de coníferes i prats alpins. Dinar.  Tornada a Karàkol per realitzar una visita panoràmica de la ciutat, en què destaquen la mesquita Dungana i l’església ortodoxa de la Santa Trinitat, que conserva una de les sagrades joies ortodoxes, la icona de la Verge Tijuina. Allotjament.

 

DIA 5. KARÀKOL – NARÍN (KOCHKOR)

 

Esmorzar. Al matí sortida cap al poble de Kochkor, passant per la riba sud del llac Issik Kul. Dinar en una casa local i trasllat cap a Narín, via el port de muntanya Dolon situat a 3.000 m sobre el nivell del mar. Arribada a Narín i allotjament.

 

DIA 6. NARÍN (TASH RABAT)

 

Esmorzar. Al matí, sortida cap al canyó Kara Kouyn, situat a 100 km de la frontera de la Xina. Visitarem Caravan-Seray Tash Rabat, un monument únic de l’arquitectura de l’edat mitjana. Dinar en una de les típiques iurtes. Tornada a Narín. Allotjament.

 

DIA 7. NARÍN / BIXKEK

 

Esmorzar. Sortida cap a Bixkek. Dinar en ruta. Abans d’arribar a Bixkek, visitarem el complex arquitectònic Torre Burana. La torre va ser construïda al segle XI i és el principal vestigi de l’antiga ciutat de Balasagun. Aquesta ciutat va ser establerta al segle X sobre un altre assentament més antic i era la capital de l’est de l’estat Qarakhànid als segles X-XI dC. Posteriorment arribada a Bixkek i allotjament.

 

DIA 8. BIXKEK / BARCELONA

 

Esmorzar (subjecte a l’horari de sortida). A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de tornada amb escala a Moscou. Arribada a Barcelona. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Consulti preu per persona, dates i característiques especials d’aquest viatge

 

Hotels previstos o similars:

BIXKEK – Hotel Garden 3*

CHON KEMIN – Guest house Ashu

KARÀKOL – Hotel Karagat 3*

NARYN – Hotel Khan Tegry3*

El viatge inclou

 

  • Avió línia regular, classe turista, amb la companyia Aeroflot.
  • Trasllats en autocar, minivan o microbús.
  • Visites amb guia de parla hispana.
  • 6 nits en hotels de 3* i 1 en una casa d’hostes.
  • 7 esmorzars , 5 dinars i 1 sopar (te i aigua als àpats).
  • Visites panoràmiques: Bixkek, llac Issik Kul, Cholpon Ata, museu N. M. Przhevalskii, canyó Djety Oguz, Karàkol, Kochkor, canyó Kara Kouyn, caravan-Seray Tash Rabat i Torre Burana.
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

* El viatge no inclou cap altre servei no especificat a “El Viatge inclou”.

Descarregar programa en pdf