Viatge al Líban

Sortides regulars en grup o en privat 2021

Circuit

DIA 1. BARCELONA – BEIRUT

 

Vol amb destinació Beirut. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

 

DIA 2. BEIRUT / JEITA / BIBLOS / HARISSA / BEIRUT

 

Esmorzar. Sortida cap a les Grutes de Jeita, una meravellosa cova natural amb increïbles formacions calcàries en forma d’estalactites i estalagmites, que ofereixen una part del passeig a peu i una altra en barca per galeries interiors. Continuació cap a Biblos, segons la Bíblia la ciutat més antiga de la humanitat, on visitarem aquest pintoresc poble medieval amb el seu mercat tradicional i el seu port pesquer, així com el recinte arqueològic, que és un dels més importants de l’Orient Pròxim i lloc de grans excavacions des del segle XIX, on a més de temples, tombes, muralles i habitatges del tercer i segon mil·lenni aC, trobarem restes d’habitacles del V mil·lenni aC, que expliquen els orígens de la civilització. Dinar. De tornada a Beirut, farem una parada al convent de la Mare de Déu de Harissa, un mirador amb vistes excepcionals sobre la badia de Joünié i de la capital. Breu parada al Riu Lycos per visitar les esteles deixades antigament pels faraons i reis assiris. Arribada a Beirut. Allotjament.

 

DIA 3. BEIRUT / SIDÓ / TIR / BEIRUT

 

Esmorzar. Sortida en direcció sud per visitar, a 45 km de la capital, la històrica ciutat de Sidó, famosa pels seus orígens fenicis. Visita de la ciutadella medieval del mar (s. XII), el caravanserrall dels Francs, el Palau Debaas, el Museu del Sabó i el mercat cobert tradicional. Uns 40 km més al sud visitarem la ciutat de Tir, la principal ciutat fenícia en l’antiguitat i el centre grecoromà on neix la llegenda del Rapte per Zeus i des d’on sortien vaixells comercials que conqueriren el Mediterrani meridional i occidental. Com a prova d’això, queden grans monuments dels segles I al V dC que podrem visitar com la Necròpolis, l’Arc de Triomf i la via columnada, l’hipòdrom, el barri marítim, la palestra, les termes, etc. Dinar. Tornada a Beirut i allotjament.

 

DIA 4. BEIRUT / CEDRES DEL BARUK / ANJAR / BAALBECK / BEIRUT

 

Esmorzar. Pujarem cap a la regió del Xuf, famosa per les seves pintoresques poblacions i la seva riquesa natural. Baixarem a la Vall de la Bekaa, on farem la nostra primera parada a les ruïnes de l’antiga ciutat comercial omeia d’Anjar, que es remunta al segle VIII dC i que ens ha deixat importants ruïnes i un bell marc natural. Dinar. Continuarem fins a la ciutat de Baalbek, a la zona més alta de la vall. Aquest màgic i impressionant lloc envoltat de muntanyes nevades ens transporta als primers segles de la nostra era quan els romans van decidir construir el conjunt de temples romans més gran mai vist (dedicats a Júpiter, Venus i Mercuri). Tornada a Beirut i  allotjament.

 

DIA 5. BEIRUT

 

Esmorzar. Dia lliure. Allotjament.

 

DIA 6. BEIRUT / BTEDDIN I DAYR AL-QAMAR / BEIRUT

 

Esmorzar. Visita de la capital que inclou el passeig marítim la roca dels coloms (Raouché), el Museu Nacional i el centre històric en reconstrucció (ruïnes romanes, fenícies, medievals, esglésies i mesquites, i el centre modern amb la plaça de l’Étoile al centre).  Sortida en direcció a la població de Dayr al-Qamar, pintoresc poble aristocràtic amb construccions típiques de muntanya que va ser capital de l’Emirat del Líban durant l’època otomana. Trasllat a Bteddin per visitar el Palau dels Emirs, mostra exemplar de l’arquitectura libanesa del s. XIX, amb bells patis interiors, habitacions decorades amb estil damasquí i jardins amb mosaics romans. Dinar. Tornada a Beirut.

 

DIA 7. BEIRUT / CEDRES / TRÍPOLI / BEIRUT

 

Esmorzar. Pujarem al Mont Líban, on trobarem, entre altres pobles pintorescos, la població de Bsharri i el museu de Khalil Gibran, l’escriptor nascut en aquesta elevada població a finals del s. XIX i famós per la seva obra El Profeta. Ascens cap als 2000 m d’altitud per passejar per la reserva de Cedres del Senyor, on trobarem exemplars vius d’aquest arbre amb 2.000 anys d’antiguitat. Descens per la Vall de Kadisha amb parada en algun dels antics monestirs maronites amagats en la profunditat de la vall. Parada a Trípoli, la segona ciutat del país, i la més bigarrada amb els seus típics mercats coberts tradicionals àrabs, amb tota mena d’aliments, artesania, sabons, or, plata, etc. Visita del famós castell de St. Gilles, una resta valuosa del passat d’enfrontaments entre croats i àrabs. Abans de tornar a Beirut passarem pel passeig marítim. Arribada a Beirut i allotjament.

 

DIA 8. BEIRUT / BARCELONA

 

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

 

Consulti preu per persona, dates i característiques especials d’aquest viatge

 

Hotels previstos o similars a Beirut:

Hotel Genifor Rotana (5*) 
Phoenicia Intercontinental (5*)
Crowne Plaza (5*)

El viatge inclou

 

  • Bitllet línia regular, classe turista, amb Vueling o Lufthansa des de Barcelona o Madrid, amb una peça d’equipatge facturada inclosa.
  • Trasllats per carreteres en cotxe o minivan segons el nombre de persones.
  • Allotjament a Beirut en un dels hotels indicats o similars, en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Circuit amb guia de parla hispana.
  • Entrades als llocs esmentats.
  • Mitja pensió, dinars sense begudes.
  • Taxes aèries i carburant.
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

Observacions:

És costum deixar una propina al guia i conductor d’aproximadament 2 euros per persona i dia.

 

* El viatge no inclou cap altre servei no especificat a “El Viatge inclou”.

Descargar programa en pdf