Viatge cultural Cap d’Any a Andalusia

Un viatge exquisit per als amants de l’art i la història. Un recorregut tan ric com divers a llocs reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que beu de les distintes cultures que conformen el que avui és Andalusia

 

 

Del 28 de Desembre 2021 al 3 de Gener 2022

Aquest Cap d’Any apostem per un viatge proper en distància i en costums. Una setmana per impregnar-nos del sabor, l’alegria i la gastronomia d’Andalusia. Un lloc al qual ens agrada tornar i revisar, ja que és un regal per als sentits. Hem estudiat un complet i original itinerari, que va més enllà del que és convencional. Visitarem, a més de dues de les seves capitals més famoses: Còrdova i Sevilla, també els seus voltants, que alberguen una gran riquesa en patrimoni cultural.

 

Amb la comoditat de viatjar amb l’AVE des de Barcelona i d’allotjar-nos durant una setmana en dos excel·lents hotels de 4*. Un al cor de Còrdova i l’altre a Carmona, on passarem la nit de Cap d’Any brindant per l’any nou. Un circuit ple d’art i història, acompanyat per la doctora en Història, Elena Almirall, i en el qual anem a aprofundir en la Bètica romana, l’esplendor de l’Al-Àndalus i l’apogeu cristià.

Contacti amb nosaltres