Viatge al Kazakhstan i Kirguizistan

Sortides regulars en grup 2021

Circuit

DIA 1. BARCELONA – NURSULTAN

 

Sortida en vol de línia regular amb destinació Nursultan, actual capital del Kazakhstan, considerada per la UNESCO com “Ciutat del Món”. L’any 1997 el president del Kazakhstan va prendre la resolució sobre el trasllat de la capital des d’Almati cap a Akmolà. El 1998 va passar a denominar-se Astanà que en kazakh significa “la capital”, i el 2019 va canviar el seu nom per Nursultan, en honor del president que va governar el país durant trenta anys. Nit a bord.

 

DIA 2. NURSULTAN

 

Arribada a l’aeroport de Nursultan. Trasllat a l’hotel i esmorzar. A l’hora indicada, visita panoràmica de la ciutat, on destaquen el Palau de la Independència, el Palau de la Pau i la Reconciliació, el Museu Nacional, la Mesquita Hazret Sultan, una de las més grans de l’Àsia Central, i la torre Baiterek, símbol de la nova capital. Dinar. Passejarem pel Bulevard Nurzhol i la plaça rodona. Visitarem Khan Shatyr, el centre de comerç i oci. Temps lliure i a l’hora acordada trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 3. NURSULTAN / ALMATI (ALZHIR – NUR ALEM)

 

Esmorzar. Sortida per visitar el camp de concentració d’Alzhir. Tornada a la ciutat i esmorzar. Visitarem l’esfera central, coneguda com Nur Alem, que és un dels edificis esfèrics més grans del món. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en un vol amb destinació a Almati. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 4. ALAMTI (MEDEU)

 

Esmorzar. Visita d’Almati, on destaquen: el parc de 28 soldats de la guàrdia de Panfilov, la catedral de l’Ascensió, el museu dels instruments musicals i el Basar Verd. Dinar. Sortida per visitar l’estadi de patinatge alpí Medeu, pista de patinatge sobre gel ubicada en una vall als afores de la ciutat i a 1.690 m, per la qual cosa se la coneix com la pista més alta del món. Pujada en telefèric des de Medeu cap a l’estació d’esquí d’Shymbulak, que es troba a 2.200-3.200 metres sobre el nivell del mar. Visitarem el Parc Kok-Tobe, zona enjardinada amb terrasses panoràmiques. Allotjament.

 

DIA 5. ALMATI

 

Esmorzar. Passeig pel carrer  Jibek Joly i visita del metro de la ciutat. Sortida cap al llac  d’Almati. Dinar en ruta. Arribada al Gran Llac Almati, situat a una altitud de més de 2.500 m sobre el nivell del mar, i entre les majestuoses muntanyes de Tien Shan. A continuació, visitarem un centre de falconeria on veurem un espectacle interactiu amb aus de caça. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

DIA 6. ALMATI / BIXKEK

 

Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Bixkek, la capital del Kirguizistan. Trasllat a l´hotel. Sopar en un restaurant local i allotjament.

 

DIA 7. BIXKEK / CHON KEMIN

 

Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat. Passejarem per la plaça Ala Too, el Museu Històric Estatal i veurem el canvi de la Guàrdia d’Honor, l’Estàtua de Lenin, el parc Duboviy i la Plaça de la Victòria. Sortida per visitar la vall Chon Kemin. En ruta visita al complex arquitectònic Torre Burana. Arribada a Chon Kemin, sopar i allotjament en una casa familiar.

 

DIA 8. CHON KEMIN / KARÀKOL (LLAC ISSIK KUL)

 

Esmorzar. Sortida cap al llac Issik Kul, un dels llacs alpins més grans del món. En ruta visitarem el museu petroglífic  de Cholpon Ata, un temple a l’aire lliure d’ huns i escites. Abans d’arribar a Karàkol, visitarem el museu del famós viatger rus N.M. Przhevalskii, explorador de les muntanyes Tian Shan. Sopar i allotjament.

 

DIA 9. KARÀKOL / BIXKEK (DJETY OGUZ)

 

Esmorzar. Visita panoràmica de Karàkol, on destaquen la Mesquita Dungana, construcció d’estil xinès pel culte musulmà i l’església ortodoxa de la Santa Trinitat. Sortida envoltant el llac Issik Kul cap al canyó Yeti Oguz. Dinar en una casa local a Kyzyltuu. Arribada a Bixkek i allotjament.

 

DIA 10. BIXKEK / BARCELONA

 

Esmorzar (subjecte a l’horari de sortida). A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de tornada amb escala a Moscou. Arribada a Barcelona. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Consulti preu per persona, dates i característiques especials d’aquest viatge

 

Hotels previstos o similars:

NURSULTAN – Hotel Monaco 4*

ALMATI – Hotel Novotel 4*

BIXKEK – Hotel Plaza 4*

CHON KEMIN – Ashu Guest house boutique

KARÀKOL – Hotel Amir 3*

El viatge inclou

 

  • Avió línia regular, classe turista, d’Aerofloti vols domèstics Nursultan – Almati i Almati    – Bixkek.
  • Trasllats en autocar, minivan o microbús.
  • Recorregut amb guia de parla hispana.
  • 9 nits en hotels 3*/4*/casa rural.
  • 9 esmorzars, 5 dinars i 3 sopars (begudes no incloses).
  • Visites incloses: Nursultan, camp de concentració Alzhir, cúpula de NurAlem, Almati, Medeu amb telefèric i el parc Kok-Tobe, metro d’Almati, llac Almati, centre de falconeria, Bixkek, Chon Kemin, Torre Burana, llac Issik Kul, Cholpon Atà, museu M. Przhevalskii, Karàkol i canyó Djety Oguz.
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

* El viatge no inclou cap altre servei no especificat a “El Viatge inclou”.

Descarregar programa en pdf