Viatge al Kirguizistan

Sortides en grup 2024

Circuit 8 dies

DIA 1. BARCELONA/MADRID – BIXKEK

 

Sortida en vol de línea regular amb escala a Istanbul de la companyia Turkish Airlines amb destinació Bixkek. Nit a bord

 

DIA 2. BIXKEK / CHON KEMIN

 

Arribada de matinada a Bixkek. Tràmits de duana, trasllat a l’hotel i allotjament. Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat. Veure la plaça Ala Too i el canvi de la Guàrdia d’Honor, el Museu Històric Estatal (exterior), l’Estàtua de Lenin, el parc Duboviy i la Plaça de la Victòria. Sortida cap a Chon Kemin, sopar i allotjament en una casa familiar.

 

DIA 3. CHON KEMIN / LLAC ISSIK KUL / KARÀKOL

 

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Karàkol. Durant el trajecte passarem per la riba nord del llac Issik Kul, un dels llacs alpins més grans del món. En ruta visitarem el museu petroglífic  de Cholpon Ata, un temple a l’aire lliure. Abans d’arribar a Karàkol, visitarem el museu del famós explorador rus N.M. Przhevalskii. Arribada a l’hotel de Karàkol i allotjament.

 

DIA 4. KARÀKOL / CANYÓ DJETY-OGUZ / KARÀKOL

 

Esmorzar. Visita del canyó Djety-Oguz, conegut com el Canyó dels “Set Bous”, pintoresc lloc per les seves formacions rocoses de sorra vermella, boscos de coníferes i prats alpins. Dinar. Tornada a Karàkol i visita panoràmica de la ciutat, on veurem la mesquita Dungana i l’església ortodoxa rusa. Allotjament.

 

DIA 5. KARÀKOL / KOCHKOR / NARÍN

 

Esmorzar. Al matí sortida cap al poble de Kochkor, passant per la riba sud del llac Issik Kul. Dinar i trasllat cap a Narín. Arribada a Narín i allotjament.

 

DIA 6. NARÍN / TASH RABAT / NARÍN

 

Esmorzar. Al matí, sortida cap al canyó Kara Kouyn, situat a 100 km de la frontera de la Xina. Visitarem Caravan-Seray Tash Rabat, un monument únic de l’arquitectura de l’edat mitjana. Dinar. Tornada a Narín. Allotjament.

 

DIA 7. NARÍN / TORRE BURANA / BIXKEK

 

Esmorzar. Al matí visita del complex arquitectònic Torre Burana. La torre va ser construïda al segle XI i és el principal vestigi de l’antiga ciutat de Balasagun.  Dinar. Continuació cap fins a Bixkek i allotjament.

 

DIA 8. BIXKEK – BARCELONA/MADRID

 

Esmorzar (subjecte a l’horari de sortida). A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de tornada amb escala de Turkish Airlines. Arribada i finalització del viatge i dels nostres serveis.

 

Consulti preu per persona i característiques especials d’aquest viatge

 

Sortides 2024: 6, 13, 20 i 27 d’Abril; 4 i 11 de Maig; 1, 8, 15 i 29 de Juny; 6 i 27 de Juliol; 28 de Setembre; 5, 12, 19 i 26 d’Octubre

 

 

 

Hotels previstos o similars:

BIXKEK (Frunze) – Hotel Jannat 4*

CHON KEMIN – Guest house Ashu Cat. Especial

KARÀKOL – Hotel Karagat Categoria Especial

NARYN – Hotel Grand Khan Tegry Categoria Especial

El viatge inclou

 

  • Avió línia regular, classe turista, amb la companyia Turkish Airlines. 1 maleta facturada.
  • Trasllats en vehicle condicionat.
  • Visites amb guia de parla hispana.
  • 6 nits a hotels i 1 en una casa d’hostes en règim allotjament i esmorzar.
  • 5 dinars i 1 sopar (segons itinerari).
  • Assegurança bàsica de viatge.
  • Taxes i carburant: 320 euros (subjecte a disponibilitat fins al moment de l’emissió dels bitllets).

 

* El viatge no inclou cap altre servei no especificat a “El Viatge inclou”.

Descarregar programa en pdf