Escapada cultural a la Terra Alta i al Matarranya (2023)

Un recorregut cultural que ens portarà des de Horta de Sant Joan on visitarem, entre altres llocs, el Centre Picasso i el Convent de Sant Salvador, fins el bonic poble medieval de Valderrobres. Els reconeguts vins i cellers de Terra Alta són part important d’aquesta escapada on incloem també una degustació.

 

 

Del 19 al 21 d’ Abril de 2023

Una escapada “delicatessen”, de 3 dies, organitzada per la nostra agència, a les comarques de Terra Alta i el Matarranya. Un programa pels amants de l’art, la comoditat, la gastronomia i el plaer de gaudir de les meravelles que tenim més a prop. Amb totes les visites, pensió completa, allotjament en un hotel molt especial de 4* i acompanyat des de Barcelona pel guia i historiador Carles Roig

 

L’allotjament que hem triat és un lloc al que voldran tornar, l’Hotel Mas de la Costa 4*. Una preciosa masia rehabilitada amb tot luxe de detalls i que ara és un encisador hotel, de només 15 habitacions. Un luxe pels sentits en un lloc màgic al mig de la natura, ideal per finalitzar el dia i gaudir de moments de calma amb un bon sopar en un entorn privilegiat.

Contacti amb nosaltres

Veure més [Viatges en grup amb acompanyant]