Viatge cultural al Nord i Centre de Portugal

Un itinerari per als amants de la història i la cultura del nostre país veí. Per als qui els agradi gaudir de la gastronomia i del plaer de degustar excel·lents vins i deliciosos pastissets portuguesos en enclavaments meravellosos. Un viatge per deixar-se portar per tots els setits.

 

 

Del 3 al 9 de Setembre de 2022

A més de les cèlebres Oporto, Braga i Guimaraes, i de la meravellosa Vall del Duero, descobrirem llocs amagats al Centre de Portugal que atresoren una rica història i un Patrimoni cultural de centenars de segles. Poblacions i poblets com Belmonte, Sortelha, Monsanto… ens enamoraran. Com a contrapunt a aquest paisatge central, gaudirem també d’Aveiro, la “Venècia portuguesa”, on els seus acolorits carrers, els seus canals i les seves cases Art Noveau són una explosió de color i un regal per a la vista.

Un còmode viatge en el qual ens allotjarem en tan sols dos hotels, amb totes les visites incloses i en pensió completa. Grup reduït a un màxim 23 participants i acompanyat des de Barcelona per Carles Roig i Vila.

Contacti amb nosaltres

Veure més [Viatges exclusius de Viatges Pujol]