Nova York a fons. Octubre 2023

Un viatge exclusiu de Viatges Pujol per a un grup reduït de màxim 18 participants. Acompanyat des de Barcelona pel nostre guia i historiador Carles Roig. En vol directe i amb allotjament en un excel·lent hotel 4* superior a Times Square.

 

 

Del 13 al 19 d’Octubre de 2023

Visitarem els llocs més emblemàtics. Els de sempre com, per exemple, la Quinta Avinguda, l’Empire State i l’Estàtua de la Llibertat. I els més nous, com algun dels seus impressionants miradors o l’espectacular edifici The Vessel. Passejarem pels seus diferents barris, els més coneguts i els que no ho són tant, per prendre el pols a aquesta ciutat més enllà de les clàssiques rutes turístiques.

 

Per descomptat, hi haurà espai per a l’art: visitarem el MOMA i el Metropolitan Museum. I rendirem el nostre particular homenatge a les víctimes del 11S a la Zona Zero, un fet que va canviar el panorama mundial i també la fisonomia de la ciutat. Combinarem les visites a peu, en autocar privat i també en transport públic per així viure una experiència més autèntica i local. 

Contacti amb nosaltres