Viatges d’estudis

Des de 1983 estem especialitzats en viatges culturals per a estudiants per Espanya i Europa.

Indiqueu-nos el vostre pressupost i dissenyarem un viatge a mida de la vostra butxaca.

Envia´ns un email per sol·licitar pressupost estudiants@viatgespujol.com o fes click en el següent enllaç per descarregar el formulari, formulari de sol·licitut de pressupost.

 

Us ajudem a finançar el viatge

10 raons per fer el vostre viatge d’estudis amb Viatges Pujol

  1. Som especialistes, des del 1983, en viatges d’estudis. Als anys vuitanta vam ser pioners en la preparació d’aquests viatges, sobretot a Itàlia, experiència acreditada per milers d’estudiants, principalment de Catalunya, que van tenir l’oportunitat de conèixer Europa amb autocar i a uns preus excepcionals. Podeu demanar referències d’altres escoles.
  2. Viatges Pujol S.A. és una empresa fundada l’any 1983. Estem situats al cor de Barcelona, a l’Eixample, i, encara que habitualment organitzem els nostres viatges per telèfon i per correu electrònic, estarem encantats que, si podeu, ens feu una visita personal. L’any 1993, Viatges Pujol va obtenir el Diploma Turístic de Catalunya, atorgat per la Generalitat, en reconeixement de la nostra contribució al foment del turisme a Catalunya. Disposem del títol llicència GC 150 i som membres de la ACAVE (Associació Empresarial d´Agències de Viatge) i agència autoritzada IATA (International Air Transport Association).
  3. Coneixem de primera mà la majoria dels destins que més ens sol·liciteu, així com una gran part dels allotjaments que us recomanem. A més, la pròpia experiència positiva i les referències de les escoles ens recolzen per recomanar-los.
  4. Treballem amb companyies d’autocars d’absoluta confiança i amb totes les garanties de compliment de la normativa legal. Els conductors estan molt acostumats a viatjar amb grups escolars.
  5. Us podem ajudar a finançar el vostre viatge. Com? Facilitant de forma gratuïta talonaris per al sorteig d’un viatge i pel qual podeu obtenir fins a 200 euros per alumne (es facilita 1 talonari de 100 números per cada alumne inscrit al viatge).
  6. Sabem que els estudiants són els protagonistes d’aquests viatges. Però també sabem que els professors/acompanyants tenen un paper molt important i gens secundari, tant en la preparació com en el desenvolupament dels viatges. Per això, ens esforcem a facilitarlos al màxim la seva tasca i intentem complir sempre que és possible els seus requeriments mitjançant un tracte molt personalitzat.
  7. La nostra assegurança (AXA) d’accidents i d’assistència en viatge inclou també la cobertura de responsabilitat civil per a alumnes i professors.
  8. En els viatges amb autocar, us regalem una excursió (fins a un màxim de 300 quilòmetres) dintre del circuit previst i si s’efectua la reserva abans del 10 de febrer.
  9. Gràcies a la nostra experiència, mantenim una estreta i contínua relació amb els nostres corresponsals, tant a Europa com a Espanya, la qual cosa ens permet disposar d’un rigorós servei d’atenció en destí per poder resoldre in situ qualsevol assumpte del vostre viatge.
  10. Som experts en viatges a mida i ens adaptem a qualsevol pressupost. Us podem organitzar des de sortides d’1 dia fins a un viatge a Nova York.