Viatges a Asia Central, Caucas i Orient Mitjà

Aquí trobarà alguns exemples de viatges , en privat a mida o en sortides regulars, que podem adaptar a les seves necessitats.

 

Turkmenistan, a l’Àsia Central, és un dels països més aïllats del món i que rep menys turistes, un lloc únic. El viatge s’inicia a Ashgabat, la seva capital, des d’on viatjarem cap a altres zones, tant per carretera como per avió, i finalitzarem el nostre recorregut de nou a la capital.

 

A l’Uzbekistan es visiten els llocs més emblemàtics, com la mítica Samarcanda, i d´altres de gran interès, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com part de la ruta, que durant segles, va ser la base del comerç entre Àsia i Europa. Un viatge que es pot combinar també, si ho desitja, amb el Kirguistan o el Tadjikistan.

 

Viatjar a l’Iran és fer un viatge a través de la seva història mil·lenària reflectida als seus temples, mesquites, runes i altres tresors molt ben conservats, molts d’ells declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Geòrgia, uns dels països del Caucas més visitas pels seus diversos atractius, ofereix una sorprenent diversitat de climes i paisatges així com magnífics monestirs a l´alt de muntanyes i ruïnes d’antic castells.

 

Un viatge que es pot combinar amb l’Azerbaidjan, on encara el turisme és incipient. Una terra de grans contrastos on el nucli antic de la seva capital, la cosmopolita Bakú, forma part del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

El Líban és un país d´una gran riquesa històrica i arquitectònica, bressol de civilitzacions, que sorprèn gratament els seus visitants. També es pot visitar el Líban com a una extensió de Jordània.

 

Àrabia Saudita és una destinació enigmàtica i insòlita, que ha estat tancada durant molt de temps al turisme. Un país amb un gran llegat històric, amb impressionants vestigis arqueològics, grans deserts, oasis… que contrasten amb les seves ciutats modernes en auge.