Viatge a Turkmenistan

Viatges en privat 2024

Sortides des de Barcelona o Madrid

 

 

Circuit

DIA 1. BARCELONA – ISTAMBUL – AIXKHABAD

 

Sortida de Barcelona a les 11.35 h en el vol de Turkish Airlines amb destinació Istambul.  Arribada a les 16.05 h. A les 20.20 h sortida en el vol de la mateixa companyia destinació a Aixkhabad. Nit a bord.

.

 

DIA 2. AIXKHBAD

 

Arribada a les 01.55 h. Tràmits d’immigració, assistència pel nostre corresponsal i trasllat a l’hotel.  Descans.  A les 11.00 h sortida per visitar la ciutat incloent-hi les visites al Parc de la Independència, l’Arc de la Neutralitat i la gran roda de fira. A la tarda visita del Museu Nacional i el lloc arqueològic de Nisa (UNESCO). Allotjament.

 

DIA 3. AIXKHABAD – MARY – AIXKHABAD

 

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol a les 06.15 h amb destinació a Mary. Arribada a les 06.55 h. Excursió a Merv, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. A continuació, visita del centre de Mary. Un cop finalitzada la visita, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a les 18.10 h amb destinació a Aixkhabad. Arribada a les 18.50 h i tornada a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 4. AIXKHABAD – TURKMENBASHI

 

Esmorzar. Al matí sortida per a una excursió a la zona muntanyosa de Kopet Dag i la Gorja de Chuli.  En ruta visitarem les mesquites de Geok Depe i Chuli Gorge i la mesquita mausoleu de Gypjak així com el llac subterrani de Kowota. Dinar a la població de Nohur. Posteriorment tornada a Aixkhabad i ens dirigirem a l’aeroport per agafar un vol a les 20.00 h amb destinació a Turkmenbashi. Arribada a les 20.55 h i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

 

DIA 5. TURKMENBASHI – YANGIKALA – TURMENKBASHI

 

Esmorzar. Excursió de dia complet en 4×4 al canyó de Yangikala. Dinar tipus pícnic. Tornada a Turkmenbashi i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 6. TURKMENBASHI – AIXKHABAD

 

Esmorzar. Al matí, visita en Turkmenbashi del Basar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a les 10.25 h amb destinació a Aixkhabad. Arribada a les 11.20. Dinar. Després, visita de la granja privada de cavalls  d’Akhal-Teke i del museu de catifes.  A la nit es farà un tour nocturn de la ciutat d’Aixkhabad. Tornada a l’hotel i allotjament.

 

DIA 7. AIXKHABAD – DARWASA

 

Esmorzar. Sortida d’hora per realitzar un safari en 4×4 a través del desert de Karakum on tindrem l’oportunitat de conèixer un autèntic assentament, enmig del desert, d’una població seminòmada. Continuació cap a Darwasa, on arribarem al vespre. Tindrem ocasió de veure l’impressionant cràter de Darwasa, conegut també com la Porta de l’Infern. Sopar barbacoa i allotjament en tendes.

 

DIA 8. DARWASA – AIXKHABAD

 

Esmorzar. Sortida en direcció a Dasoguz en 4×4. Dinar en un restaurant local. Prosseguirem cap a Kunya Urgench, l’antiga ciutat històrica d’Urgench, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tornada a Dasoguz a la tarda per agafar el vol a les 20.10 h de tornada a Aixkhabad.  Arribada a les 21.00 i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

DIA 9. AIXKHABAD – BARCELONA

 

Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de la companyia Turkish Airlines a les 07.50 h amb destinació a Istanbul. Arribada a les 09.55 h i connexió amb el vol de la mateixa companyia a les 14.50 h amb destinació a Barcelona. Arribada a les 17.25 h. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Horaris dels vols domèstics i internacionals subjectes a canvis.

Consulti preu per presona i característiques especials d’aquest viatge

 

Hotels previstos o similars

AIXKHABAD

SPORT HOTEL 4*

TURKMENBASHI

CHARLAK 3*

DARWASA

Tendes en campament

Possibilitat d’allotjament a Aixkhabad en hotels de categoria superior.

El viatge inclou

 

  • Vols de línia regular Barcelona o Madrid – Aixkhabad – Madrid o Barcelona (amb escala punt europeu).
  • Allotjament als hotels previstos o similars.
  • Règim de mitja pensió.
  • Sopar barbacoa a Darwasa.
  • Serveis en transport amb aire condicionat i 4×4 segons programa.
  • Les entrades als museus, monuments i llocs històrics que es visiten.
  • Guies de parla hispana durant tot el viatge.
  • Vols domèstics en classe turista Aixkhabad – Mary – Aixkhabad / Aixkhabad – Turkmenbashi – Turkmenbashi / Dasoguz – Aixkhabad.
  • Tramitació carta d’invitació per a l’obtenció del visat a l’arribada. Pagament directe (89 USD – subjecte a canvi).
  • Assegurança bàsica de viatge.

El viatge no inclou

 

El viatge no inclou begudes, propines així com qualsevol servei no especificat en l’apartat “el viatge inclou”. En alguns llocs es cobra per fer fotos. En arribar s’ha de pagar una taxa d’immigració (14 USD) i el visat (89 USD) així com una taxa d’allotjament (2 USD x nit). Assegurança opcional de cancel·lació. PCR a l’arribada (33 USD)

Descarregar programa en pdf