Circuits amb acompanyant

Busquem l’excel.lència i cuidem el detall.

 

Tenim una llarga trajectòria en l’organització de viatges culturals de producció propia. Els nostres programes van sempre una mica més enllà dels itineraris convencionals. Viatges acompanyats, en la majoria de les ocasions, per historiadors/es i amb una acurada organització tècnica per part de Viatges Pujol.

 

A banda d’aquests viatges culturals, organitzem també els nostres propis grans viatges, acompanyats sempre des de Barcelona per tal que no s’hagi de preocupar de res més que de gaudir. Viatges amb una acurada selecció de restaurants i hotels i amb coneixement previ, en la majoria de les ocasions, dels llocs que visitem.

 

Viatges dissenyats i organitzats íntegrament per nosaltres, amb l’estreta col·laboració de les més importants agències receptives a l’estranger i en els que vigilem escrupolosament cada servei. Viatges amb pensió completa amb totes les visites i entrades incloses.

 

A més dels nostres viatges exclusius, aquí trobarà també una amplia selecció de viatges d’agències majoristes col·laboradores de Viatges Pujol. Són viatges amb un guia assistent, des de Barcelona, que acompanya al grup durant tot el recorregut.