Viatges en privat

Un viatge és, gairebé sempre, la realització d’un somni. Creiem que hi ha tants somnis com persones i, gairebé mai, dos somnis són exactament iguals.

Si ens ho permet, li prendrem ” la mida del seu somni ” i dissenyarem el viatge que millor s’adapti als seus gustos, interessos i pressupost.

Li agradaria caminar sobre la glacera Perito Moreno i percebre el silenci de la Patagònia? Ha somiat alguna vegada en contemplar les estrelles des del desert d’Atacama? I en assistir a una cerimònia en un temple de l’Índia? O potser per “amor a l’art” desitja recórrer Itàlia de Nord a Sud?

 

Si no li importa matinar molt per veure els temples d’Angkor, a Cambodja, abans que arribin tots els altres. Si s’imagina nedant entre dofins a Polinèsia o si somia en veure un capvespre al lloc on es va rodar Memòries d’Àfrica, contacti amb nosaltres per a organitzar el seu viatge.

Sabem que els nostres corresponsals són una peça clau en el bon funcionament i la qualitat dels nostres viatges. Per aquest motiu, els seleccionem rigorosament. D´aquesta manera, al treballar colze amb colze amb l´agència receptiva del país, els nostres serveis són 100% personalitzats; ens podem adaptar a la seva petició i dissenyar conjuntament el viatge que desitja.

 

Sigui quin sigui el seu projecte -amb un grup d´amics, amb la seva parella o en familia- tenim l’experiència , les eines i la sensibilitat per convertir-lo en realitat. Si té un somni, vingui a veure’ns.

 

Deixarà de somiar… per començar a viatjar.