Viatge a l’Iran

Viatges en grup i en privat tot l’any 2024

Circuit

DIA 1. BARCELONA – TEHERAN

 

Sortida de Barcelona amb la companyia Turkish Airlines en el vol TK1836 a les 13.15 h cap a Istanbul. Arribada a les 17.40 h i connexió amb el vol TK898 a les 19.15 h amb destinació Teheran. Arribada a Teheran a les 23.45 h. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

.

DIA 2. TEHERAN – XIRAZ

 

Esmorzar. Al matí començarem les visites amb el Museu Arqueològic, considerat el més complet del país ja que conté objectes de tots els períodes. A continuació visitarem el Palau de Golestan i el Museu de Joies que està situat a la part subterrània del Banc Central, en una càmera blindada amb grans mesures de seguretat. Dinar. A la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Xiraz. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Teheran està situada al nord del país, en un altiplà al peu dels monts Elburz. Està considerada una de les més importants ciutats del món islàmic. És la capital i centre polític i econòmic de l’Iran. Més de la meitat de les indústries estan concentrades a Teheran, entre les quals destaquen la tèxtil, la del sucre, el ciment i l’automobilístic

 

DIA 3. XIRAZ

 

Esmorzar. Dia complet a Xiraz on visitarem el Jardí de Narenjestan o Eram, les tombes de Hafez i Saadi, la mesquita de Nasir ol Molk, la mesquita i el Basar de Vakil i la Porta del Coran. Dinar entre les visites. A la nit es visitarà el santuari d’Ali ebn e Hamzeh. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Xiraz està envoltada de muntanyes de la serralada dels Zagros. El seu nom ja apareix citat fa 500 anys aC en l’època aquemènida. Va ser escollida com a capital del país pel seu desenvolupament després de l’expansió de l’Islam, i va esdevenir bressol de les lletres iranianes

 

DIA 4. XIRAZ – YAZD

 

Esmorzar. Sortida cap a Persèpolis, antiga capital persa, situada a 60 km aproximadament de Xiraz, on podrem admirar la Necròpolis dels aquemènides. La seva construcció, començada per Darios I, va continuar al llarg dels segles, fins a la conquesta de l’imperi persa per Alexandre Magne. Visitarem també Naqsh-e-Rostam, on es troben excavades a la roca les impressionants tombes de Darios, Xerxes i Artaxerxes. A continuació, sortida cap a Yazd per visitar en ruta Pasargada. Dinar entre les visites. Arribada a Yazd i allotjament.

 

La ciutat de Pasargada, fundada al segle VI aC per Cir II el Gran a la regió de Pars, bressol de l’imperi persa, va ser la primera capital de la dinastia dels aquemènides. Els seus palaus i jardins, així com el mausoleu de Cir, no solament constitueixen una mostra excepcional de la primera fase de l’art i l’arquitectura aquemènides, sinó també un testimoni exemplar de la civilització persa. Pasargada va ser la capital del primer gran imperi multicultural de l’Àsia Occidental, que es va estendre des d’Egipte i les ribes del Mediterrani Oriental fins al riu Indus. S’estima que aquest imperi va ser el primer en respectar la diversitat cultural dels diferents pobles. Aquesta característica ja ha quedat reflectida a l’arquitectura dels aquemènides, que sintetitza les aportacions culturals de les diferents poblacions governades per aquesta dinastia

 

DIA 5. YAZD – ISFAHAN

 

Esmorzar. Dia de visites a Yazd. Yazd és una de les ciutats més antigues i importants de l’Iran. Va ser el centre zoroàstric a l’època sassànida però, després de la conquesta islàmica, va anar cedint a l’Islam. A causa de la seva remota situació, va romandre immune a conquestes i es va convertir en refugi per als qui fugien a altres llocs. Es realitzarà un recorregut per la ciutat antiga, que conserva una impressionant arquitectura de fang. Visita del Temple de Foc Zoroastre, la Mesquita Jame i les Torres del silenci dels Zoroastres, on es practicaven ritus fúnebres, així com al complex d’Amir Chakhmagh. Dinar entre les visites. A la tarda, sortida cap a Isfahan, per visitar en ruta la mesquita Jame a Naeen. Arribada a Isfahan i allotjament.

 

DIA 6. ISFAHAN

 

Esmorzar. Isfahan, famosa capital dels safàvides als segles XVII i XVIII, és una monumental ciutat al centre de l’Iran, que un dia va arribar a ser la “meitat del món” en paraules del xa Abbas. La seva bellesa ha estat elogiada per innombrables viatgers des del segle XII. L’escriptor francès Pierre Loti la va catalogar com la ciutat més bella del món pels seus nombrosos monuments i mesquites amb esplèndides rajoletes de colors. Es visitarà la Plaça d’Imam (la plaça Naqsh-e Jahan), obra de la dinastia safàvida, en la qual s’ubiquen la mesquita d’Imam i la mesquita de Sheikh Lotf Allah, així com el palau d’Ali Qapou. També es visitaran el palau de Chehel Sotoun. Dinar. A la tarda farem un recorregut pels antics ponts que creuen el riu Zayanda-Rud. Allotjament.

 

DIA 7. ISFAHAN – CAMPAMENT MATIN ABAAD

 

Esmorzar. Continuació de les visites d’Isfahan començant per l’església de Vank i el seu museu, que exhibeix nombrosos objectes de la història de la catedral i la comunitat armènia d’Isfahan. També recorrerem el seu barri antic. Dinar. Després, sortida cap al campament de Matin Abad. En ruta visitarem el poblet de Natanz i la mesquita Jame. El campament, un complex turístic sostenible situat entre les dunes de sorra i grans extensions semiàrides cobertes d’herba. Aquí podrem observar els estels i realitzar un passeig a camell. Allotjament.

 

DIA 8. CAMPAMENT MATIN ABAAD – TEHERAN

 

Esmorzar. Sortida al matí cap a Teheran. En ruta, ens aturarem a Abyaneh, un bonic i antic poblet que es caracteritza per les seves cases de color vermellós. Continuarem cap a Kaixan i visitarem l’històric jardí persa, el Jardí de la Fi, que junt amb altres jardins de l’època van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO sota el nom comú de Jardí Persa. Dinar entre les visites. Continuarem fins a Teheran i allotjament en un hotel a prop de l’aeroport.

 

DIA 9. TEHERAN – BARCELONA

 

Trasllat per compte propi amb el shuttel de l’hotel per agafar el vol de Turkish Airlines TK875 a les 03.00 h amb destinació a Istanbul. Arribada a les 04.55 h i connexió amb el vol TK1853 a les 07.25 h amb destinació final Barcelona. Arribada a les 10.00 h. Fi del viatge i dels nostres serveis.

.

 

Els horaris dels vols estan subjectes a canvis.

Consulti preu per persona, dates i característiques especials d’aquest viatge

 

Hotels previstos o similars

TEHERAN

Hotel Enghelab 4*
Hotel Ferdowsi 4*
Hotel Kowsar 4*
Hotel Asareh 4*

XIRAZ

Hotel Ario Barzan 4*
Hotel Elizeh 4*
Hotel Parseh 4*

YAZD

Hotel Moshir 4*
Hotel Dad 4*
Hotel Safaiieh 4*
Hotel Arg 4*

SAFAHAN

Hotel Piroozi 4*
Hotel Aseman 4*
Hotel Avin 4*

MATIN ABBAD CAMP

Tenda equipada o habitació
Ver hotel

El viatge inclou

 

  • Vols línia regular, classe turista, amb Turkish Airways Barcelona o Madrid – Teheran – Madrid o Barcelona (amb escala a Istambul).
  • Taxes aèries.
  • Vol domèstic Teheran – Xiraz.
  • Allotjament en hotels 4* previstos o similars i una nit en campament (tenda o habitació).
  • Règim de mitja pensió.
  • Tots els trasllats per als recorreguts indicats.
  • Les entrades als museus, monuments i llocs històrics que es visiten.
  • Guies de parla hispana durant tot el viatge.
  • Cost i tramitació del visat.
  • Assegurança bàsica de viatge.

El viatge no inclou

 

El viatge no inclou begudes, propines així com qualsevol servei no especificat a l’apartat “el viatge inclou”. Assegurança de cancel·lació.

Consulti possibilitat d’organitzar el viatge en privat

Descarregar programa en pdf