Viatge al Líban

Sortides regulars en grup o en privat 2024

Circuit 8 dies / 7 nits

DIA 1. BARCELONA – BEIRUT

 

Vol amb destinació Beirut. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

 

DIA 2. BEIRUT / SIDÓ / TIR / BEIRUT

 

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Sidó, famosa pels seus orígens fenicis. Visita de la ciutadella medieval del mar (s. XII), el caravanserrall dels Francs, el Palau Debaas, el Museu del Sabó i el mercat cobert tradicional. Dinar. Prosseguirem fins a la ciutat de Tir, principal ciutat fenícia en l’antiguitat i el centre grecoromà de gran importància des d’on sortien vaixells comercials que conqueriren el Mediterrani meridional i occidental. Visita de la Necròpolis, l’Arc de Triomf i la via columnada, l’hipòdrom, el barri marítim i les termes. Dinar. Tornada a Beirut i allotjament.

 

DIA 3. BEIRUT / CEDRES DEL BARUK / ANJAR / BAALBECK / BEIRUT

 

Esmorzar. Pujarem cap a la regió del Xuf, famosa per les seves pintoresques poblacions i la seva riquesa natural. Passeig per la reserva natural de Cedres del Baruk, dedicada a la conservació d’espècies de fauna i flora, entre les que destaca el cedre libanès, si la climatologia ho permet. Sortida cap a la Vall de la Bekaa, zona de cultius del país. Visita de les restes arqueològiques de l’antiga ciutat omeia d’Anjar. Dinar. Continuarem fins a la ciutat de Baalbek, a la zona més alta de la vall. Aquest màgic i impressionant lloc envoltat de muntanyes nevades ens transporta als primers segles de la nostra era quan els romans van decidir construir el conjunt de temples romans més gran mai vist (dedicats a Júpiter, Venus i Mercuri). Tornada a Beirut. Allotjament.

 

DIA 4. BEIRUT / JEITA / BIBLOS / HARISSA / BEIRUT

 

Esmorzar. Sortida cap a les Grutes de Jeita, una meravellosa cova natural amb increïbles formacions calcàries en forma d’estalactites i estalagmites, on realitzarem una part del passeig a peu i una altra en barca per galeries interiors. Continuació cap a Biblos, segons la Bíblia la ciutat més antiga de la humanitat. Visitarem el seu recinte arqueològic, el mercat tradicional i el seu port pesquer. Dinar. De tornada a Beirut, farem una parada al convent de la Mare de Déu de Harissa, un mirador amb vistes excepcionals sobre la badia de Joünié i de la capital. Arribada a Beirut. Allotjament.

 

DIA 5. BEIRUT / BTEDDIN I DAYR AL-QAMAR / BEIRUT

 

Esmorzar. Visita de la capital que inclou el passeig marítim, la roca dels coloms (Raouché), el Museu Nacional i el centre històric en reconstrucció (ruïnes romanes, fenícies, medievals, esglésies i mesquites) i el centre modern amb la plaça de l’Étoile.  Sortida en direcció a la població de Dayr al-Qamar, pintoresc poble aristocràtic amb construccions típiques de muntanya que va ser capital de l’Emirat del Líban durant l’època otomana. Dinar. Trasllat a Bteddin per visitar el Palau dels Emirs, mostra exemplar de l’arquitectura libanesa del s. XIX, amb bells patis interiors, habitacions decorades amb estil damasquí i mosaics romans. Tornada a Beirut i allotjament.

 

DIA 6. BEIRUT / CEDRES / TRÍPOLI / BEIRUT

 

Esmorzar. Pujarem al Mont Líban, on trobarem, entre altres pobles pintorescos, la població de Bsharri i el museu de Khalil Gibran, l’escriptor nascut en aquesta elevada població a finals del s. XIX i famós per la seva obra El Profeta. Ascens cap als 2000 m d’altitud per passejar per la reserva de Cedres del Senyor, on trobarem exemplars vius d’aquest arbre amb 2.000 anys d’antiguitat.  Prosseguirem fins a Trípoli, la segona ciutat del país per veure els seus típics mercats coberts tradicionals àrabs, amb tota mena d’aliments, artesania, sabons, or, plata, etc. Dinar. Visita del famós castell de St. Gilles, una resta valuosa del passat d’enfrontaments entre croats i àrabs. Tornada a Beirut i allotjament.

 

DIA 7. BEIRUT

 

Esmorzar. Dia lliure. Allotjament.

 

DIA 8. BEIRUT / BARCELONA

 

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

 

Sortides en grup de Març fins Desembre. Consulti dates, preu per persona i característiques especials d’aquest viatge.

 

Consulti possibilitat d’organitzar el viaje en privat

 

Hotels previstos o similars a Beirut:

Categoria A: Hotel Bella Riva 4* 
Categoria B: Lancaster Hotel Rauche 4* Sup
Categoria A:  Commodore 5*

El viatge inclou

 

  • Bitllet línia regular, classe turista, des de Barcelona o Madrid, amb una peça d’equipatge facturada inclosa.
  • Trasllats per carreteres en autocar o minivan segons el nombre de persones.
  • Allotjament a Beirut en un dels hotels indicats o similars, en règim d’allotjament i esmorzar.
  • Circuit regular en grup amb guia de parla hispana.
  • 5 dinars, begudes no incloses.
  • Taxes aèries i carburant.
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

* El viatge no inclou cap altre servei no especificat a “El Viatge inclou”.

Descarregar programa en pdf