Viatges en grup amb acompanyant

Si busques viatges en grup, a mida i amb acompanyant des de Barcelona, Viatges Pujol és la millor opció per a tu. Amb una llarga trajectòria en l’organització de viatges culturals, oferim programes en profunditat que van més enllà dels itineraris convencionals.

Els nostres viatges estan dirigits i acompanyats per catedràtics i historiadors de reconegut prestigi per garantir una experiència única. A més, organitzem també grans viatges exclusius amb guia acompanyant en destinació durant tot el recorregut, i els nostres viatges estan dissenyats i organitzats íntegrament per nosaltres amb l’estreta col·laboració de les més importants agències receptives a l’estranger i dels nostres corresponsals.

Vigilem escrupolosament cada servei per assegurar-nos que gaudiu d’una experiència única i inoblidable. A més, oferim pensió completa amb totes les visites i entrades incloses, perquè no hagis de preocupar-te de res.

Confia en Viatges Pujol per a organitzar els teus pròxims viatges en grup, a mida i amb acompanyant des de Barcelona. Busquem l’excel·lència i cuidem cada detall per oferir-te la millor experiència possible.